KAK Städ

Hemstädning i Arboga: Effektiv och pålitlig service för ditt hem

Välkommen till KAK Städ i Arboga. Vi erbjuder hemstädning i Arboga till attraktiva priser. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om vår hemstädning i Arboga.

Varför välja professionell hemstädning?

Att hålla ett rent och fräscht hem är viktigt för både vårt välbefinnande och vår hälsa. Men det kan vara utmanande att hitta tid och energi för att göra allt städarbete själv. Det är här en professionell hemstädtjänst i Arboga kommer in i bilden. Genom att anlita experter inom hemstädning kan du njuta av ett renare och mer välorganiserat hem utan att behöva göra allt arbete själv.

Fördelar med hemstädning i Arboga

Sparad tid och energi: Livet är ofta hektiskt och det kan vara svårt att avsätta tid för att städa. Genom att anlita KAK Städ kan du spara värdefull tid och energi som du istället kan använda till att göra saker du tycker om.

Professionell kvalitet: När du anlitar professionella städare kan du vara trygg med att du får högkvalitativt arbete utfört. De har erfarenhet, kunskap och rätt utrustning för att utföra en grundlig städning av ditt hem. De vet var de ska leta efter smuts och damm, och de använder effektiva metoder för att säkerställa att ditt hem blir riktigt rent och fräscht.

Skräddarsydda tjänster: KAK Städ i Arboga kan erbjuda skräddarsydda lösningar för dina specifika behov. Oavsett om du behöver en regelbunden veckostädning, en djuprengöring en gång i månaden eller en städning inför en speciell händelse kan de anpassa sina tjänster efter dina önskemål.

Hemstädning i Arboga: Kvalitet och pålitlighet

När du letar efter en hemstädtjänst i Arboga är det viktigt att välja en som är känd för sin kvalitet och pålitlighet. Du vill känna dig trygg med att de tar hand om ditt hem på bästa möjliga sätt. Hos KAK Städ i Arboga strävar vi efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.

Våra professionella städare

Vi har ett team av erfarna och pålitliga städare som är dedikerade till att leverera fantastiska resultat. Varje städare i vårt team är noggrant utvald och genomgår en bakgrundskontroll för att säkerställa att du kan lita på dem i ditt hem. Vi tror på att erbjuda våra kunder en trygg och säker städningserfarenhet.

Våra skräddarsydda tjänster

Vi förstår att varje kunds behov är unikt. Därför erbjuder KAK Städ skräddarsydda hemstädtjänster i Arboga för att möta dina specifika krav. Oavsett om du behöver en regelbunden städning varje vecka, en noggrann djuprengöring en gång i månaden eller en städning inför en speciell händelse kan vi anpassa våra tjänster för att passa just dig.

Vårt engagemang för kvalitet

Vi strävar alltid efter att upprätthålla högsta standard när det gäller kvalitet. Våra städare är välutbildade och använder modern utrustning samt effektiva rengöringsmetoder. Vi ser till att rengöra varje yta och hörn noggrant för att säkerställa att ditt hem blir så rent och fräscht som möjligt.

Sammanfattningsvis erbjuder vår hemstädtjänst i Arboga en effektiv och pålitlig lösning för att hålla ditt hem rent och organiserat. Genom att anlita våra professionella städare kan du spara tid och energi samtidigt som du får högkvalitativt arbete. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att möta dina specifika behov och strävar alltid efter att upprätthålla högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att boka din nästa hemstädning i Arboga och upplev skillnaden själv

Kund hos KAK Städ

När du blivit kund hos oss så rekommenderar vi alltid en “startstädning” där vi städar igenom ditt hem ordentligt innan vi påbörjar den löpande hemstädningen på allvar. Du kan även välja att enbart boka hemstäd vid ett enstaka tillfälle ifall så önskas.

Så här städar vi hemma hos dig

För att få det bästa möjliga städresultatet rekommenderar vi att du plockar undan alla saker som ligger löst i hemmet, så att våra duktiga städare kan röra sig fritt och arbeta på bästa sätt. 

Bostadsrum

 • Damning av vågräta ytor
 • Dammsugning av mattor, golv och golvlister
 • Avfläckning av luckor, kontakter, lampknappar, foder, lister, dörrar och dörrhandtag
 • Putsning av speglar
 • Tömning av papperskorgar (brännbart och komposterbart)
 • Damning av tavlor och lampor
 • Avfläckning och moppning av golv

Kök och matplats:

 • Samma punkter som i listan ovan (bostadsrum) och dessutom:
 • Rengöring av kakel/stänkskydd över diskbänk
 • Rengöring av spisen utvändigt
 • Rengöring av micro in- och utvändigt
 • Avtorkning av hushållsmaskiner
 • Avtorkning av kyl/frys utvändigt
 • Rengöring av sopkärl
 • Avtorkning av matsalsbord och stolar
 • Rengöring av diskho, diskbänk och blandare 

Badrum och toaletter

 • Samma punkter som i listan högst upp (bostadsrum) och dessutom:
 • Rengöring av badkar och duschutrymme
 • Avfläckning av badrumsmöbler
 • Avtorkning av hängare och handdukstork
 • Rengöring av handfat utsida/insida
 • Rengöring av toalett utsida/insida  

Tvättstuga och groventré

 • Damning, dammsugning och moppning av fria ytor

KAK Städ ger alltid bra garantier

Vi vill så klart att du ska vara nöjd med våra städtjänster. Om du skulle upptäcka att vi missat någonting som vi kommit överens, meddela oss snarast möjligt – gärna inom 24 timmar från städtillfället, så kommer vi och åtgärdar detta så fort som möjligt. KAK Städ jobbar aktivt med kvalitetskontroller och utbildar vår personal löpande. 

Städpriser i Köping

Fyll i vårt formulär så att vi kan ge dig en prisuppskattning för din hemstädning. Priset på städningen bedöms på storlek på bostaden, antal fönster, antal toaletter och givetvis beroende på hur mycket städning som behövs. 

Om du har frågor angående hemstädning så är du välkommen att kontakta oss på telefon, mail eller via vår chatt på hemsidan. Vi besvarar alltid våra kunders frågor så skyndsamt som möjligt. Vår kundtjänst finns tillgängliga vardagar 07:30-17:00.

Välkommen till oss på KAK Städ!