fbpx

KAK Städ

Få gratis prisförslag för fönsterputs

Se exempel på hur vi räknar vid fönsterputsning

Här nedan ser du exempel på hur vi räknar fönster när vi lämnar pris på din fönsterputsning. Varje del av ett fönsterparti som går att öppna räknas som ett fönster. 

Viktig information är också om era fönster är delabara, det vill säga att när man öppnar fönstret så kan man öppna det på mitten för att tvätta emellan, det blir då 4 sidor att putsa istället för 2. 

Här räknar vi 2 fönster som är spröjsade.

Här räknar vi 3 fönster.

Här räknar vi 4 fönster.

Billig fönsterputs

Vad är inte bättre än helt nyputsade och blänkande fönster på din bostad när solen tittar fram och belyser din fastighet? KAK Städ erbjuder professionell fönsterputsning i hela Mälardalen och ger dig möjligheten att spendera tiden på något annat än att putsa fönster. Vi putsar dina fönster i alla väder och erbjuder även abonnemangslösningar ifall du vill ha fönsterputsning löpande. Det går givetvis bra att beställa en putsning enstaka tillfällen också.

Vilka är KAK Städ?

Vi är en städfirma som utgår från Köping-Arboga-Kungsör och vi kan göra fönsterputsningar med hela Mälardalen som vårt upptagningsområde. Idag gör vi fönsterputsningar åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Det är även vanligt att fastighetsmäklare bokar upp oss inför visningar och kommande försäljningar av lägenheter, villor och sommarstugor. Inget jobb är för litet eller för stort för oss!

Vår personal är utbildade och har lång erfarenhet av städning och fönsterputsning. Alla våra medarbetare pratar flytande svenska och har även goda kunskaper i engelska ifall så önskas. För oss är det viktigt med nöjd kundgaranti och att våra kunder inte blir missnöjda med varken personal eller utförandet av uppdraget.

Hur bokar jag en fönsterputsning hos er?

Det är väldigt enkelt. Du fyller i formuläret på vår sida och väljer “Fönsterputsning” som alternativ. Sedan beskriver du hur många fönster du har och vad för typ av fönster det är. En beskrivning kan se ut som följande:

“Jag önskar en fönsterputsning i min lägenhet. Det är totalt 4 stora breda fönster som är 2-sidiga, sen är det 2 stycken mindre badrumsfönster även dessa 2-sidiga. Jag önskar få uppdraget utfört mellan 5 januari och 15 januari.”

Du kan sedan välja att boka enstaka fönsterputsning eller skriva upp dig på ett löpande abonnemang som vi tillsammans med dig skräddarsyr enligt dina egna önskemål. Hos oss binder du inte upp dig i några långa avtal utan du kan avsluta det när som helst.

Är det RUT-avdrag på fönsterputsning?

Ja – du betalar enbart 50 % av jobbet. Vi sköter allt med avdraget så slipper du tänka på det!

Hur kontaktar jag er?

Om du önskar kontakta vår kundtjänst för att få svar på en viss fråga så är du varmt välkommen att maila, chatta eller ringa in till oss. Vår kundtjänst är öppen vardagar 07:30-17:00. Vi tar gärna emot era förfrågningar!

KAK Städ vill önska dig varmt välkommen till Mälardalens bästa fönsterputs!