fbpx

KAK Städ

Om oss

KAK Städ är ett städföretag med rötterna i Köping, Arboga och Kungsör. Vi utför städuppdrag runt om i hela Mälardalen och vi är inte främmande för att ta städuppdrag i Västerås, Eskilstuna eller Örebro.

Våra två projektledare Ida och Linda kommer ni säkerligen träffa på ifall ni anlitar oss för er städning.

Vi  på  KAK städ

Vi har putsat fönster och städat professionellt i många år hos privatpersoner och även hos företag, så vi vet vad vi pratar om och följer alltid våra kunders önskemål till hundra procent. Vissa personer kanske inte tycker fönsterputs eller städning är så speciellt, men för oss är det viktigt. Ett rent hem bidrar till glädje och ett lugn när man kommer hem från en lång arbetsdag. Vem vill inte ha ett skinande rent hem? Vi städar alla typer av hem oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller en gård på landet. Vi kan hjälpa dig med engångsstäd och en löpande städning som sker veckovis eller månadsvis. Vi kan även städa ert företagskontor eller ute på bygget. All vår personal har en intern städutbildning och lång erfarenhet av att städa samt fönsterputsning.

När vi sätter upp en städprofil så räknar vi in dina önskemål och behov som sedan ligger till grund för hela städningen, så att resultatet alltid blir det samma. När du anlitar KAK Städ så ingår våra miljömärkta städmedel i din städning. För oss är miljöfrågorna viktiga och centrala – det genomsyrar även hela vår städverksamhet. Vi tänker alltid till en extra gång för miljöns skull!

I dagsläget är vi 5 anställda på KAK Städ och vi har två stycken projektledare (Ida och Linda) som tar huvudansvaret för varje städuppdrag. I en kontakt med oss får du först kontakt med en projektledare som leder hela projektet tillsammans med städarna. Städarna återkopplar alltid till vår projektledare som i sin tur har all kontakt med kunden som bokat den specifika städningen. Vid eventuella frågor eller önskemål så kontaktas i första hand vår projektledare. All vår personal talar mycket god och ren svenska och engelska, ifall det finns behov för engelsktalande personal. Vi är vana att städa hemma hos människor och värderar våra kunders integritet högt i varje enskilt uppdrag – ni skall känna er trygga med KAK Städ!

Få en kostnadsfri offert av KAK Städ

Vi erbjuder givetvis kostnadsfria offerter till alla våra kunder. Det är en chans för dig att se kostnaden för din potentiella städning och sedan ta ett beslut efter det. Alla våra prisförslag är helt gratis att få ta del av.

Så här gör du för att få en kostnadsfri offert

 • Fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär
 • Skicka in förfrågan
 • KAK Städ tar kontakt med dig via telefon eller mejl
 • KAK Städ lämnar ett prisförslag
 • Du får en chans att fundera i lugn och ro sedan ta ett beslut
 • När du godkänt offerten så bokar vi in ett passande datum för din städning

För oss är det viktigt med en smidig process – passa på att få en gratis offert helt utan förbindelser!

I dessa orter kan vi erbjuda städning

 • Västra Mälardalen (KAK) – Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva med omnejd
 • Västerås
 • Hallstahammar
 • Kolbäck
 • Skinnskatteberg

Om du anlitar KAK Städ så använder vi oss alltid av RUT-avdrag. Det kan vara bra att veta om det!

Vi önskar dig varmt välkommen att skicka in din förfrågan!
Tack för att du använder dig av KAK Städ.