KAK Städ

Trappstädning

Önskar du hjälp med att hålla rent och fräscht i trapphuset? Då önskar vi dig varmt välkommen till KAK Städ. Vi är en professionell städfirma som är duktiga på städning och framför allt trappstädning. I dagsläget samarbetar vi med en hel del bostadsrättsföreningar och fastighetsägare där vi städar trapphus löpande varje vecka och månad.Vi erbjuder alltid trappstädning med vår nöjd kundgaranti. 

Om du väljer att använda dig av oss så får du ett städföretag som håller en hög kvalitetsnivå i alla led och all vår personal pratar flytande svenska och har även goda kunskaper i engelska ifall så önskas. 

Varför städning i trapphuset/entrén?

Det första man ser som besökare är entrén eller trapphuset, vilket i sin tur ger en känsla för fastigheten direkt. Därför är det viktigt att dessa utrymmen hålls rena och fräscha för besökaren och personerna som bor i fastigheten. Om det ligger dammråttor längs väggen och finns fläckar på dörrarna så kommer det ge ett sämre intryck. När vi utför en trappstädning så kommer det bli rent och fräscht, utan att känna lukten av kemikalier. Besökarna kommer känna trivsel vid första kontakt och ni ger ett gott intryck för er fastighet direkt vid första anblick. 

Om man håller sitt trapphus rent och fräscht så blir det heller ingen säkerhetsfråga. Fläckar av våta skor och grus på trappstegen kan orsaka olyckor i värsta fall, även om det är ovanligt så är det bra att tänka på. Vi har även möjlighet att erbjuda tvättning av entrémattor för att hålla helheten skinande ren. 

Hur ofta behöver jag genomföra en trappstädning?

Det är svårt att svara på – vår rekommendation är att ha trappstädningar på löpande band för att hålla det fräscht i det långa loppet. Man kan kolla på hur stort trapphuset är och hur många som rör sig i entrén och i trapporna. Ett mindre trapphus blir klart skitigare snabbare än ett större trapphus – givetvis beror det på hur många som också rör sig i huset varje dag. Vintertid finns det även risk att det blir skitigare än sommartid, även om besökarna under sommartid kan dra med sig en hel del grus in i trapphuset. 

Vår rekommendation är att genomföra trappstädning åtminstone 1 gång per månad. Är det ett kontor eller en fastighet med många besökare kanske man behöver städa trapphuset varannan vecka. 

Varför ska jag anlita KAK Städ?

Vi är en städfirma med rötterna i Köping-Arboga-Kungsör och vi har möjlighet att utföra städuppdrag i hela Mälardalen. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Det spelar ingen roll om du är privatpersonen som önskar trappstädning eller stora företaget som önskar trappstädning. Välkommen in i värmen hos oss – vi hjälper dig att hålla det fräscht!